Domaine Boyar Wednesdays Golf Series 2013

Уважаеми голф играчи, Домейн Бойар отново ще организира поредицата от голф състезания, провеждани на игрището в Правец. Tрадиционно сериите ще се играят в сряда.

Първото състезание започва на 24 април. Финалният кръг е на 2 октомври. Форматът на състезанията ще бъде индивидуален стейбълфорд, като през целия сезон ще се организират 10 турнира на следните дати:

АПРИЛ – 24 -ти

МАЙ – 15 -ти

ЮНИ – 19 -ти

ЮЛИ – 10 -ти и 24 -ти

АВГУСТ – 14 -ти и 28 -ми

СЕПТЕМВРИ – 11 -ти

ОКТОМВРИ – 2 -ри

Индивидуалните резултати от 6 от 10 поредни състезания ще се сумират и от тях ще се излъчи победител в края на серията от състезания. Смята се пълният хендикап, изчислен на базата на слоуп рейта на игрището. Максимумът за мъже е 28, а максимумът за жени 36. Играчите могат да се запишат с най-високия си хендикап, но ще бъдат допуснати до игра с максимум разрешения такъв. Голф сериите „Domaine Boyar Golf Series” ще бъдат съчетани с възможността за дегустиция на специална селекция от уникалните вина на Домейн Бойар.

Таксата за участие е 70 лв. за посетители и 20 лв. за членове на Pravets Golf Club. Цената включва турнирна такса и обяд. Играчи под 18 годишна възраст не могат да участват в класирането. За да заявите участие, моля регистрирайте се на : Tournaments@pravets-golfclub.com или се свържете с Ивайло Игнатов на телефон 0884 159 349.

Сайтът е достъпен за лица над 18 години.

Да, над 18 години съм Не, нямам навършени 18 години