Компанията Brancaia съществува вече 40 години. Това, което започва като импулсивно решение, днес се е превърнало в лозарство с висок стандарт и без да се правят компромиси.
Да направиш така, че трудните за управление неща да изглеждат лесни, в Италия е добродетел. Но превръщането на изоставена винарска изба в световен и активен топ доставчик на вино изисква много работа и предприемачески умения. Както и смелост.
Днес висококачествените органични вина се винифицират в Brancaia и се продават по целия свят. Винарските изби и логистичният център отговарят на най-високите стандарти. Винени турове и дегустации, водени от  професионалисти, очакват посетителите. 
Бруно и Бриджит Уидмер полагат основите през 1981 г. с покупката на занемареното имение Brancaia. 40 години по-късно те продължават да се грижат за него с много сърце и душа. Бизнесът на Brancaia отдавна е в ръцете на второто поколение, а третото поколение започва да се включва все по-активно.
Барбара Уидмър, която е изучавала енология, живее във винарната от края на 90-те години и ръководи бизнеса заедно с екип от 35 души. Цялото семейство  помага в това. Андреас, предприемач и бивш маркетолог, помага с комуникацията и дигиталната стратегия.
Майкъл, адвокат и финансов специалист, съдейства предимно във връзка с финансови и правни въпроси.
Семейството цени традициите и се чувства силно свързано с Тоскана. В същото време те не се страхуват да пробват нещо ново. Произвеждат първокласни вина, типични за региона, без да правят никакви компромиси още от първия ден. Щастливи са от постигнатото, но също така знаят, че трябва да продължат да се развиват – да стоят на едно място означава връщане назад и във винарския бизнес.

Показване на 2 резултата

Показване на 2 резултата