VIA Wines е компания основана през 1998г. от група приятели от различни краища на света, споделящи страстта си към виното. Заедно те обикалят и проучват различните винарски региони на страната с идеята да създадат уникални и иновативни вина с международна привлекателност.
Неуморното им търсене ги довежда в Сан Рафаел, намиращ се в сърцето на долината Мауле, където намират несравнимите тероарни условия, които са търсели, за да превърнат мечата си за VIA Wines в реалност.
Избират името VIA от латинското „Път”, символизиращо визията за нова и дръзка винарна, основана на лозарското разнообразие на Чили, но отворена към бъдещето. Същността на винарната залага на перфекционизъм в производството и предлагането на вина от най-високо качество по цял свят.
Днес VIA Wines притежава повече от 1000 хектара лозя, засадени в най-добрите винарски региони на Чили, а произвежданите вина носят духа на тези земи.
В хода на своята кратка история VIA Wines се превърна в един от основните чилийски износители на вина от висок клас.
Философията на VIA Wines се основава на създаването на уникални и иновативни продукти с най-добро качество, използвайки принципите на устойчиво лозарство и перфекционизъм във винарските процеси.
VIA е винарна, в която преобладава разнообразието и където човешкият елемент – нашият екип – е от съществено значение. Екипът стои зад оформянето на характера на винарната с иновация и смелост и споделят своите познания, интуиция и отдаденост, за да предложим на своите клиенти най-добрите чилийски вина.

Показване на 3 резултата

Показване на 3 резултата